Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33613 - ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430336136
33613 - ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric - ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430336136
33613 - ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric
192,66 €
192,66 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric
192,66 €
KKK ja lisateave

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on BaltElec esmaklassiline toode, mis on projekteeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest osadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja produktiivsust.

Peamised omadused ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise range nõudeid. Ehitusel kasutatud algosad ja läbimõeldud kujundus tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks kasutamist tõsistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks komplekteerimisel pöörati erilist tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes otsivad olemasolevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See osutab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka keskkonnale.

ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks by Schneider Electric on tõestatud ja kasulik lahendus ComPact NS asjatundjatele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne korraldamine ja järelevalve ning lai otstarve muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks ja veenduda selle 192.66 € ülimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave ComPacT NS - eesmine pistikupesa ühendus - allavoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks (33613) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
192,66 €
192,66 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast