Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33612 - ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430336129
33612 - ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric - ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430336129
33612 - ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric
192,66 €
192,66 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks - Schneider Electric
192,66 €
KKK ja lisateave

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja efektiivsust.

Peamised omadused ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundus tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks kasutamist keerulistes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele protsessidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks välja töötamisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvaprobleemidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged manualid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Oma spetsifikatsioonidele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks ettevõtetele kes eelistavad integreeritavate seadmete universaalsust ja standardimist.

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks by Schneider Electric on veatu ja efektiivne lahendus ComPact NS asjatundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle parimaks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta interneti kauplus hea hinnaga ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks ja veenduda selle 192.66 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave ComPacT NS - eesmine pistikupesaühendus - ülesvoolu - 4P - fikseeritud - NS1600 jaoks (33612) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
192,66 €
192,66 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast