Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33603 - Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33603 - Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - 0
33603 - Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
144,47 €
144,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
144,47 €
KKK ja lisateave

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on BaltElec superior toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest osadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad pikaajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust kasutamist rasketes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust disainimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on ehitatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on levinud erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks ettevõtetele vajalikuks kes otsivad olemasolevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka loodusele.

Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust by Schneider Electric on stabiilne ja ressursisäästlik lahendus ComPact NS ekspertidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne monteerimine ja korraldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta kaotamata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust ja veenduda selle 144.47 € parandatud kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Esiühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust (33603) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
144,47 €
144,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast