Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33602 - Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33602 - Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - 0
33602 - Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
144,47 €
144,47 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
144,47 €
KKK ja lisateave

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust on BaltElec tipptasemel toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest elementidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivsust.

Peamised omadused Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud ainet ja läbimõeldud disain tagavad ajalise ja kulumiskindluse. See võimaldab Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust kasutamist äärmuslikes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust komplekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks ettevõtete jaoks kes otsustavad integreeritavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See osutab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ökosüsteemile.

Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust by Schneider Electric on tõestatud ja tõhus lahendus ComPact NS tegijatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikapood väärtusliku hinnaga Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust ja veenduda selle 144.47 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Eesmised ühendused, 1600 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust (33602) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
144,47 €
144,47 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast