Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33601 - Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33601 - Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - 0
33601 - Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
108,37 €
108,37 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
108,37 €
KKK ja lisateave

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on BaltElec parim toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest elementidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja toimivust.

Peamised omadused Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Ehitusel kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikaajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust kasutamist tõsistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust projekteerimisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on arendatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged korraldused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust leiab erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omaseid jooni saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle ideaalseks ettevõtetele kes tahavad omandatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline areng tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökoloogiale.

Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust by Schneider Electric on tõhus ja efektiivne lahendus ComPact NS töötajatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne integreerimine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec atraktiivse hinnaga Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust ja veenduda selle 108.37 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Esiühendused, 630 A kuni 1250 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, alumine paigaldus, 3 poolust (33601) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
108,37 €
108,37 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast