Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33598 - Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33598 - Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric - 0
33598 - Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
76,73 €
76,73 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust - Schneider Electric
76,73 €
KKK ja lisateave

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja kasutegurit.

Peamised omadused Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust kasutamist keerulistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust välja mõtlemisel pöörati suurendatud tähelepanu turvaprobleemidele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust on loodud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades selle omadustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle kõige sobivamaks otsuseks kes vajavad käitatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See viitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust by Schneider Electric on turvaline ja tõhus lahendus ComPact NS praktikutele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne monteerimine ja remont ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust ja veenduda selle 76.73 € usaldusväärses kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Esiühendused, 630 A kuni 1000 A, fikseeritud ComPact NS tüüp N/H/NA, ülemine paigaldus, 3 poolust (33598) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
76,73 €
76,73 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast