Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33586 - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33586 - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa - Schneider Electric - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa - Schneider Electric - 0
33586 - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa - Schneider Electric
140,01 €
140,01 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa - Schneider Electric
140,01 €
KKK ja lisateave

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest detailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud ainet ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa kasutamist komplitseeritud ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa on arendatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged korraldused ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse iseärasustele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle kõige sobivamaks otsuseks kes vajavad kasutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka maailmale.

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa by Schneider Electric on veatu ja tulus lahendus ComPact NS tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta unustamata võimalust osta BaltElec mõistliku hinnaga Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa ja veenduda selle 140.01 € parimas kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 3P, väljatõmmatav, 630A/1600A, ülemine/alumine paigaldus, varuosa (33586) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
140,01 €
140,01 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast