Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33585 - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33585 - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa - Schneider Electric - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa - Schneider Electric - 0
33585 - Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa - Schneider Electric
146,63 €
146,63 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa - Schneider Electric
146,63 €
KKK ja lisateave

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa on BaltElec tipptasemel toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest komponentidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Loomisel kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad ajalise ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa kasutamist rasketel ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa loomisel pöörati erilist tähelepanu ohutusstandarditele. Sobivus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa on disainitud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged reeglid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades selle iseärasustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad operatsioonis olevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähistab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa by Schneider Electric on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus ComPact NS ekspertidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne paigaldamine ja järelevalve ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikakeskus hea hinnaga Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa ja veenduda selle 146.63 € garanteeritud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Tagumise ühenduse asenduskomplekt, MasterPact NT, ComPacT NS, 4P, fikseeritud, 630A/1600A, paigaldus ülevalt/alla, varuosa (33585) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
146,63 €
146,63 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast