Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33495 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33495 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
33495 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 883,97 €
1 883,97 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 883,97 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade on BaltElec preemium toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest üksikasjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja toimivust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundus tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade kasutamist äärmuslikes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade välja töötamisel pöörati teravat tähelepanu turvameetmetele. Vastavus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade on kujundatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged reeglid ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle tunnustele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks otsuseks kes tahavad juurutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See näitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade by Schneider Electric on kindel ja ressursisäästlik lahendus ComPact NS tegijatele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne integreerimine ja ekspluateerimine ning lai tööulatus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vältimatta võimalust osta BaltElec väärtusliku hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade ja veenduda selle 1,883.97 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 4P, komplektne seade (33495) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 883,97 €
1 883,97 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast