Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33494 - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33494 - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
33494 - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 476,84 €
1 476,84 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 476,84 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade on BaltElec tipptasemel toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja efektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tehases kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade kasutamist keerulistes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade loomisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusnõuetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade on väljatöötatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Tänu eripäradele saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks variandiks kes püüavad saavutada operatsioonis olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See tähendab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnale.

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade by Schneider Electric on kvaliteetne ja tulus lahendus ComPact NS tundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne integreerimine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta kaotamata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade ja veenduda selle 1,476.84 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 4P, komplektne seade (33494) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 476,84 €
1 476,84 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast