Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33492 - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33492 - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
33492 - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 532,32 €
1 532,32 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 532,32 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud välimus tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade kasutamist tõsistes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja suutlikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade kavandamisel pöörati erilist tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtimine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade on loodud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade paistab silma erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle ideaalseks ettevõtete jaoks kes otsustavad rakendatavate seadmete standardimist ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See osutab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka elukeskkonnale.

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade by Schneider Electric on tõhus ja efektiivne lahendus ComPact NS ekspertidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne ülespanek ja hooldus ning lai toimimispiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta hüljamata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade ja veenduda selle 1,532.32 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 4P, komplektne seade (33492) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 532,32 €
1 532,32 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast