Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33491 - Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33491 - Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
33491 - Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 547,49 €
1 547,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade - Schneider Electric
1 547,49 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest osadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja toimivust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad ajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade kasutamist keerulistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade on kujundatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle ideaalseks otsuseks kes püüavad saavutada integreeritavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See tähistab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka ümbrusele.

Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade by Schneider Electric on tõestatud ja tulus lahendus ComPact NS spetsialistidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne asetamine ja järelevalve ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsaimaga hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade ja veenduda selle 1,547.49 € paremas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS630bNA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 630A, 4P, komplektne seade (33491) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 547,49 €
1 547,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast