Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33490 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33490 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
33490 - Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
1 725,60 €
1 725,60 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
1 725,60 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on BaltElec parim toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade kasutamist äärmuslikes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade väljatöötamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Ühtimine rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on tehtud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged instruktsioonid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle väga sobivaks valikuks kes tahavad rakendatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See osutab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka ümbrusele.

Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade by Schneider Electric on usaldusväärne ja kasulik lahendus ComPact NS ekspertidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne korraldamine ja puhastus ning lai kasutusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes ülesannetes. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikakeskus soodsa hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade ja veenduda selle 1,725.60 € garanteeritud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS1600NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1600A, 3P, komplektne seade (33490) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 725,60 €
1 725,60 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast