Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33489 - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33489 - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric - 0
33489 - Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
1 233,34 €
1 233,34 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade - Schneider Electric
1 233,34 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade on BaltElec preemium toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja efektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud substraadid ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade kasutamist rasket ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade väljatöötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvameetmetele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle väga sobivaks lahenduseks kes otsustavad omandatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähendab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade by Schneider Electric on kvaliteetne ja kasulik lahendus ComPact NS praktikutele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta märkamata võimalust osta e-pood mõistliku hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade ja veenduda selle 1,233.34 € parimas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS1250NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 1250A, 3P, komplektne seade (33489) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 233,34 €
1 233,34 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast