Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33487 - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
33487 - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. - Schneider Electric - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. - Schneider Electric - 0
33487 - Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. - Schneider Electric
1 394,06 €
1 394,06 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. - Schneider Electric
1 394,06 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest detailidele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja effektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pikaajalise ja kulumustaluvuse. See võimaldab Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. kasutamist ekstreemsetes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. kavandamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse iga olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse soodsamaks

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. on planeeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged käskkirjad ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades selle spetsifikatsioonidele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtetele kes planeerivad kasutatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade., saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kaasneb, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka ümbrusele.

Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. by Schneider Electric on kvaliteetne ja ressursisäästlik lahendus ComPact NS praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta soovimata võimalust osta online-pood hea hinnaga Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. ja veenduda selle 1,394.06 € garanteeritud kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, ComPact NS800NA, fikseeritud, ees ühendatud, käsitsi juhitav, 800A, 3P, komplektne seade. (33487) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 394,06 €
1 394,06 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast