Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

33108 - standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430331087
33108 - standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric - standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430331087
33108 - standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric
26,91 €
26,91 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp - Schneider Electric
26,91 €
KKK ja lisateave

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - ComPact NS. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest elementidele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmistamises kasutatud substraadid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad pikaajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp kasutamist äärmuslikes ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp kavandamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp on kujundatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp on levinud erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige sobivamaks ettevõtete jaoks kes püüavad omandatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakasutuse tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad ülimat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See tähistab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka maailmale.

standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp by Schneider Electric on tõhus ja toimiv lahendus ComPact NS asjatundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai tööulatus muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp ja veenduda selle 26.91 € paremas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave standardne lisakontakt, ComPact NS630b kuni NS3200, fikseeritud, kaitselüliti olek OF, 1 ümberlülituskontakti tüüp (33108) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
26,91 €
26,91 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast