Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31376 - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31376 - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
31376 - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric
1 467,75 €
1 467,75 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric
1 467,75 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest pisidetailidele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja toimivust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline kasutamist rasketes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline loomisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvalisuse aspektidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on planeeritud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged reeglid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle väga sobivaks variandiks kes püüavad rakendatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka loodusele.

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline by Schneider Electric on kvaliteetne ja tulus lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne installeerimine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vältimatta võimalust osta veebikaubamaja mõistliku hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline ja veenduda selle 1,467.75 € parimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline (31376) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 467,75 €
1 467,75 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast