Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31369 - lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31369 - lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31369 - lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 894,24 €
1 894,24 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 894,24 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec esmaklassiline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest peensustele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Loomisel kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad ajalise ja kulumisresistentsuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist rasket ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline loomisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on loodud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele omadustest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle optimaalseks valikuks kes vajavad rakendatavate seadmete universaalsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kinnitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka keskkonnale.

lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on usaldusväärne ja tulus lahendus Compact INS/INV professionaalidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne ülespanek ja kontroll ning lai teeninduspiirkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,894.24 € parandatud kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV2500, nähtav katkestus, 2500 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31369) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 894,24 €
1 894,24 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast