Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31367 - lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31367 - lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31367 - lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 860,49 €
1 860,49 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 860,49 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja kasutegurit.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud substraadid ja läbimõeldud planeerimine tagavad veniva ja vastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist töötingimustes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline komplekteerimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on planeeritud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti vajalik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda lisada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks ettevõtetele kes tahavad käitatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode suurendab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See tähistab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka elukeskkonnale.

lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on veatu ja ressursisäästlik lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,860.49 € garanteeritud kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV2000, nähtav katkestus, 2000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31367) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 860,49 €
1 860,49 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast