Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31365 - lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31365 - lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31365 - lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 781,48 €
1 781,48 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 781,48 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja parimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivsust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad veniva ja kulumiskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist tõsistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata tegevusvaldkonnast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemeetmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on disainitud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged määrused ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades omaseid jooni saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes otsustavad operatsioonis olevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See näitab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõhus ja praktiline lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne seadistamine ja järelevalve ning lai teeninduspiirkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikakeskus hea hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,781.48 € paremas kvaliteedis ja usaldusväärsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV1600, nähtav katkestus, 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31365) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 781,48 €
1 781,48 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast