Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31363 - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31363 - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31363 - lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 322,07 €
1 322,07 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 322,07 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest pisidetailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja kasutegurit.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Valmistamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad veniva ja kulutuskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist keerulistes ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline loomisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvameetmetele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on disainitud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged juhised ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Arvestades spetsifikatsioonidele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks ettevõtete jaoks kes püüavad juurutatavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on usaldusväärne ja praktiline lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne installeerimine ja puhastus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikaseadmete pood soodsa hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,322.07 € ülimas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV1250, nähtav katkestus, 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31363) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 322,07 €
1 322,07 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast