Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31361 - lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31361 - lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31361 - lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 110,90 €
1 110,90 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 110,90 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest üksikasjadele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja toimivust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud ressursid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist keerulistes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline disainimisel pöörati suurt tähelepanu ohutusnormidele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on arendatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged määrused ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Selle universaalsete omadustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle kõige sobivamaks ettevõtetele vajalikuks kes püüavad saavutada juurutatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tipptasemel jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult esmaklassilist toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka ökosüsteemile.

lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõestatud ja kasulik lahendus Compact INS/INV meistritele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne paigutamine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta märkamata võimalust osta veebikaubamaja taskukohase hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,110.90 € kõrges kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV1000, nähtav katkestus, 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31361) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 110,90 €
1 110,90 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast