Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31359 - lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31359 - lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric - lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric - 0
31359 - lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric
704,36 €
704,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust - Schneider Electric
704,36 €
KKK ja lisateave

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest väikestele asjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja töökust.

Peamised omadused lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise range nõudeid. Valmimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad kestva ja vastupidavuse. See võimaldab lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust kasutamist raskeid ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust disainimisel pöörati teravat tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks kõhklusi. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse spetsifikatsioonidele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle soodsaks lahenduseks ettevõtetele kes vajavad kasutuses olevate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust, saate mitte ainult tipptasemel toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse saavutamisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kinnitab, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka elukeskkonnale.

lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust by Schneider Electric on kvaliteetne ja mõjus lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne installeerimine ja hooldus ning lai teeninduspiirkond muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta kaotamata võimalust osta e-pood soodsaimaga hinnaga lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust ja veenduda selle 704.36 € parandatud kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülitite lahklüliti, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4 poolust (31359) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
704,36 €
704,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast