Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31358 - lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430313588
31358 - lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430313588
31358 - lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
1 875,75 €
1 875,75 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
1 875,75 €
KKK ja lisateave

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec superior toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailitäpsuse eest üksikasjadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Tootmises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist töötingimustes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kavandamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu turvalisuse teemadele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on varustatud täiendavate kaitsesüsteemide, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on tehtud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged käskkirjad ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline paistab silma erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See hõlbustab selle parimaks otsuseks kes vajavad kasutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See deklarerib, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka elukeskkonnale.

lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on stabiilne ja tõhus lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja korraldus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta märkamata võimalust osta interneti kauplus soodsa hinnaga lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 1,875.75 € ülimalt heas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülituskatkestaja, Compact INV800, nähtav katkestus, 800 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (31358) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 875,75 €
1 875,75 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast