Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31351 - Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31351 - Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. - Schneider Electric - 0
31351 - Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. - Schneider Electric
1 970,70 €
1 970,70 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. - Schneider Electric
1 970,70 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. on BaltElec superior toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja effektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tehnilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud algosad ja läbimõeldud disain tagavad pika ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. kasutamist rasket ja ekstraordinaarsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. kavandamisel pöörati suurendatud tähelepanu turvalisuse teemadele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemeetmetega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. on disainitud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged käskkirjad ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajahetkega ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtetele kes püüavad saavutada kasutatavate seadmete standardimist ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline., saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu käitlemise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kaasneb, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. by Schneider Electric on veatu ja toimiv lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne paigutamine ja remont ning lai toimimispiirkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta BaltElec soodsaimaga hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. ja veenduda selle 1,970.70 € paremas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS1600, 1600A, punase pööratava käepideme ja kollase esiosaga, 4-pooluseline. (31351) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 970,70 €
1 970,70 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast