Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31343 - Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31343 - Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31343 - Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
741,57 €
741,57 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
741,57 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest peensustele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldusväärsust ja efektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud substraadid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad pikaajalise ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist komplitseeritud ja kriitilistes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline disainimisel pöörati suurt tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igas olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate ohutussüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on disainitud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne opereerimine muudavad seadistamise ja installimise mugavaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustele saab seda paigaldada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle täiuslikuks valikuks kes vajavad juurutatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode vähendab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökoloogiale.

Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on turvaline ja kasulik lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne paigutamine ja korraldus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta loobumata võimalust osta veebipood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 741.57 € usaldusväärses kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS630b , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31343) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
741,57 €
741,57 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast