Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31337 - Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31337 - Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31337 - Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 396,44 €
1 396,44 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 396,44 €
KKK ja lisateave

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec superior toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest osadele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja produktiivsust.

Peamised omadused Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmimises kasutatud ainet ja läbimõeldud projekteerimine tagavad veniva ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist rasketel ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on esmatähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline välja töötamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnõuetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemide, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on formuleeritud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks komplikatsioone. Selged instruktsioonid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise lihtsaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele eripäradele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle ideaalseks otsuseks kes vajavad integreeritavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandustööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See väidab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on veatu ja toimiv lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne integreerimine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood soodsaima hinnaga Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,396.44 € usaldusväärses kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülitite lahklüliti, Compact INS1600 , 1600 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31337) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 396,44 €
1 396,44 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast