Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31335 - Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31335 - Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31335 - Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 279,50 €
1 279,50 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
1 279,50 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec superior toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest pisiasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja kasutegurit.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud ressursid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja kulumiskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist rasket ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises vormis. Sõltumata ülesandest näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline projekteerimisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvameetmetele. Vastavus rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged õpetused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle täiuslikuks otsuseks kes püüavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt märkimisväärselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõestatud ja tulus lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai otstarve muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta loobumata võimalust osta veebikaubamaja taskukohase hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 1,279.50 € parandatud kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS1250 , 1250 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31335) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
1 279,50 €
1 279,50 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast