Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31332 - Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31332 - Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
31332 - Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
852,76 €
852,76 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
852,76 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec superior toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest detailidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad ajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist rasketes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on eluliselt.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab tõhustada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu turvalisuse aspektidele. Ühtivus rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged reeglid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle optimaalseks lahenduseks kes püüavad käitatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlustundeks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See kaasneb, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on soliidne ja võimas lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja teenindus ning lai kasutusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta kasutamata võimalust osta elektroonikaseadmete pood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 852.76 € usaldusväärses kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS1000 , 1000 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (31332) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
852,76 €
852,76 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast