Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31315 - Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31315 - Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A - Schneider Electric - Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A - Schneider Electric - 0
31315 - Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A - Schneider Electric
30,76 €
30,76 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A - Schneider Electric
30,76 €
KKK ja lisateave

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A on BaltElec parim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest detailidele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja kasutegurit.

Peamised omadused Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmistamises kasutatud materjalid ja läbimõeldud vormilahendus tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A kasutamist töötingimustes ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele tehnoloogiale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A välja töötamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on kinnitatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A on loodud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks probleeme. Selged juhised ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A on levinud erinevates tööstusharudes. Oma iseärasustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle ideaalseks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad kasutatavate seadmete ühtsust ja standardimist.

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A kasutamise eelised

Majandus

Toode tagab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See deklarerib, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka maailmale.

Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A by Schneider Electric on tõhus ja praktiline lahendus Compact INS/INV tegijatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja puhastus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta loobumata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A ja veenduda selle 30.76 € ülimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Faasidevahelised tõkked 4-pooluseline komplekt 6 0<1600A (31315) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
30,76 €
30,76 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast