Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31306 - 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31306 - 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust - Schneider Electric - 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust - Schneider Electric - 0
31306 - 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust - Schneider Electric
159,78 €
159,78 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust - Schneider Electric
159,78 €
KKK ja lisateave

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust on BaltElec ülim toode, mis on ehitatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest üksikasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivsust.

Peamised omadused 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud materjalid ja läbimõeldud lahendus tagavad pikema ja vastupidavuse. See võimaldab 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust kasutamist ekstreemsetes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on oluline.

Tõhusus ja tootlikkus

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata eesmärgist näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust välja arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõla rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on disainitud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust on arendatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged juhised ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse paindlikkus

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust on levinud erinevates tööstusharudes. Kuna selle tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle kõige paremaks lahenduseks ettevõtetele kes otsivad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust on varustatud kõrgtehnoloogiliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tunnistused. See deklarerib, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult tarbijaile, vaid ka loodusele.

95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust by Schneider Electric on usaldusväärne ja mõjus lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigaldamine ja ekspluateerimine ning lai rakendusvõimalus muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust ja veenduda selle 159.78 € ülimas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave 95 mm sammuga hajutuskomplekt lameühendusega 4 poolust (31306) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
159,78 €
159,78 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast