Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31206 - Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31206 - Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 - Schneider Electric - Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 - Schneider Electric - 0
31206 - Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 - Schneider Electric
422,69 €
422,69 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 - Schneider Electric
422,69 €
KKK ja lisateave

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 on BaltElec esmaklassiline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest komponentidele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud planeerimine tagavad pika ja kulumustaluvuse. See võimaldab Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 kasutamist rasketel ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab optimeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 välja töötamisel pöörati suurt tähelepanu turvameetmetele. Vastav rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitsesüsteemidega varustatud täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged reeglid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 kasutatakse laialdaselt erinevates tööstusharudes. Arvestades selle eripäradest saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle kõige sobivamaks ettevõtete valikuks kes otsivad omandatavate seadmete laialdast kohaldatavust ja standardimist.

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu protsessi keskkonnaaspektidele. Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See tähendab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult rahvale, vaid ka ökosüsteemile.

Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 by Schneider Electric on kvaliteetne ja mõjus lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne seadistamine ja kontroll ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes projektides. Ära jäta vältimatta võimalust osta elektroonikapood soodsa hinnaga Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 ja veenduda selle 422.69 € ülimas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Individuaalne korpus, Compact INS320 kuni INS630, pikendatud standardne pöörlev käepide, plastik, IP55 (31206) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
422,69 €
422,69 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast