Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31195 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31195 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31195 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric
574,91 €
574,91 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric
574,91 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on BaltElec parim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest osadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja produktiivsust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Fabrikeerimises kasutatud komponendid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad ajalise ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline kasutamist raskeid ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline tagab kõrge jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele lahenduskäikudele, mida rakendatakse keerulises ülesehituses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline disainimisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusnormidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis kindlustab ohutuse kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on arendatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged reeglid ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud ajaga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on populaarne erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse tunnustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle kõige paremaks ettevõtete jaoks kes eelistavad operatsioonis olevate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele nõuetele, mida kinnitavad asjakohased tagatised. See tähistab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka ökoloogiale.

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõestatud ja praktiline lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne seadistamine ja teenindus ning lai tööulatus muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta online-pood soodsaimaga hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline ja veenduda selle 574.91 € paremas kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline (31195) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
574,91 €
574,91 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast