Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31191 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31191 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31191 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric
603,35 €
603,35 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric
603,35 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on BaltElec superior toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisiasjadele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks eelistuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad vastupidavust ja kasutegurit.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Tehases kasutatud komponendid ja läbimõeldud konstruktsioon tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline kasutamist rasketes ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab täiustada töövooge ja parandada tootmisprotsesside üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline välja mõtlemisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtimine rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud ja kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse mis tahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on loodud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged manualid ja intuitiivne menüü muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud ajavahemiku ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on sageli kasutusel erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle iseärasustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks lahenduseks ettevõtetele kes planeerivad kasutuses olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt vähendada kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kaasneb, et selle toote kasutamiskogemus on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka maailmale.

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline by Schneider Electric on kvaliteetne ja kasulik lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged seadme- omadused, lihtne installeerimine ja teenindus ning lai kasutusala muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes projektides. Ära jäta unustamata võimalust osta online-pood soodsa hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline ja veenduda selle 603.35 € ülimalt heas kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline (31191) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
603,35 €
603,35 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast