Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31190 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31190 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric - 0
31190 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric
326,33 €
326,33 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric
326,33 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust on BaltElec preemium toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest detailidele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis korraldab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldatavust ja tõhusust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad püsiva ja kulutuskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust kasutamist tõsistes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele kontseptsioonidele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust arendamisel pöörati suurendatud tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis kindlustab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust on väljatöötatud nii, et selle asetamine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged manualid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Tänu omadustest saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See kujundab selle soodsaks ettevõtete valikuks kes soovivad operatsioonis olevate seadmete ühtsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust on varustatud modernsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogia täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust, saate mitte ainult head toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse tekkides asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See kinnitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust by Schneider Electric on tõhus ja mõjus lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne integreerimine ja puhastus ning lai rakendusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta BaltElec soodsa hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust ja veenduda selle 326.33 € suures kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust (31190) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
326,33 €
326,33 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast