Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31187 - lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430311874
31187 - lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430311874
31187 - lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric
198,93 €
198,93 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline - Schneider Electric
198,93 €
KKK ja lisateave

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on BaltElec esmaklassiline toode, mis on kujundatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest elementidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja efektiivsust.

Peamised omadused lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud toormaterjalid ja läbimõeldud disain tagavad eluea ja kulutuskindluse. See võimaldab lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline kasutamist tõsistes ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline tagab märkimisväärne jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline välja mõtlemisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse ükskõik millisesse olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on arendatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged õpetused ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline leiab erinevates tööstusharudes. Arvestades selle spetsifikatsioonidele saab seda omandada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See võimaldab selle õigeks ettevõtetele kes otsustavad kasutuses olevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See viitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka loodusele.

lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline by Schneider Electric on veatu ja ressursisäästlik lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne paigaldamine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle sobivaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta kasutamata võimalust osta veebikaubamaja soodsa hinnaga lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline ja veenduda selle 198.93 € kõrges kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülitite lahklüliti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pööratava käepidemega ja kollase esiküljega, 4-pooluseline (31187) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
198,93 €
198,93 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast