Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31186 - Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31186 - Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, - Schneider Electric - 0
31186 - Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, - Schneider Electric
383,95 €
383,95 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, - Schneider Electric
383,95 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma detailiarmastuse eest komponentidele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja produktiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga,

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Ehitusel kasutatud ressursid ja läbimõeldud lahendus tagavad korraliku ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, kasutamist rasket ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on primaarne.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, tagab märgatav jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, arendamisel pöörati suurt tähelepanu ohutusstandarditele. Kinnitamine rahvusvahelistele ja riikidevahelistele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis annab kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate ohutusseadmetega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse lihtsus

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, on loodud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged reeglid ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalsus

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle soodsaks ettevõtete jaoks kes vajavad olemasolevate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energiakulutuste tõhususele ja vastupidavusele. Kõrge töökindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad kõrgemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga,, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt terviklikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sh kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See väidab, et selle toote kasutamine on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka loodusele.

Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, by Schneider Electric on veatu ja efektiivne lahendus Compact INS/INV tegijatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai kasutusala muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebikaubamaja väärtusliku hinnaga Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, ja veenduda selle 383.95 € paremas kvaliteedis ja kestvuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INV250, nähtav katkestus, 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, (31186) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
383,95 €
383,95 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast