Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31184 - lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31184 - lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
31184 - lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric
342,81 €
342,81 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline - Schneider Electric
342,81 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on konstrueeritud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest väikestele asjadele ja esmaklassilistele kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks lahenduseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja töökust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud disain tagavad kestva ja kulumiskindluse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline kasutamist töötingimustes ja radikaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline disainimisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu turvalisuse aspektidele. Vastavus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on ehitatud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged määrused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud aja ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle optimaalseks ettevõtetele vajalikuks kes otsivad omandatavate seadmete standardimist ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad efektiivsemat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tegevuse keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele ökoloogilistele reeglitele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See viitab, et selle toote rakendamine on ohutu mitte ainult inimestele, vaid ka ümbrusele.

lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline by Schneider Electric on turvaline ja praktiline lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged operatiivsed omadused, lihtne integreerimine ja ülevaatus ning lai otstarve muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta veebipood soodsa hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline ja veenduda selle 342.81 € kõrges kvaliteedis ja stabiilsuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3-pooluseline (31184) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
342,81 €
342,81 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast