Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31175 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31175 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31175 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
375,48 €
375,48 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
375,48 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec ülim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest üksikasjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja kasutegurit.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Produktsioonis kasutatud ressursid ja läbimõeldud disain tagavad korraliku ja kulumisresistentsuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist komplitseeritud ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on hädavajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tulemuslikku toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline välja arendamisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutust puudutavatele aspektidele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis väldivad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on disainitud nii, et selle monteerimine ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged õpetused ja intuitiivne ekraan muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse universaalne rakendatavus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab erinevates tööstusharudes. Kuna selle eripäradele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle parimaks ettevõtete valikuks kes planeerivad kasutatavate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline tugevus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu valmistamise keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See väidab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõestatud ja tõhus lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged seadme- omadused, lihtne installeerimine ja järelevalve ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta märkamata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 375.48 € parandatud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31175) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
375,48 €
375,48 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast