Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31174 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31174 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
31174 - lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
361,36 €
361,36 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
361,36 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisiasjadele ja väljapaistvatele kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks valikute seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikel tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud materjalid ja läbimõeldud välimus tagavad püsiva ja lagunemisvastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist rasketel ja tõsistes tingimustes, kus iga detail on kriitiline.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises ehituses. Sõltumata kasutusalast näitab toode stabiilset ja produktiivset toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tootmissüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline loomisel pöörati teravat tähelepanu turvaküsimustele. Vastav rahvusvahelistele ja riiklikele ametlikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse mistahes olukorras. Toode on kaitstud täiendavate ohutussüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on ehitatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged käskkirjad ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti hädavajalik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omadustest saab seda juurutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle kõige sobivamaks lahenduseks ettevõtetele kes tahavad operatsioonis olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise vähendamisele ja vastupidavusele. Kõrge mehaaniline vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt igasugust tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või remonttööde võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnaprofiilidele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See kinnitab, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka loodusele.

lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on stabiilne ja võimas lahendus Compact INS/INV ekspertidele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne integreerimine ja teenindus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes operatsioonides. Ära jäta unustamata võimalust osta veebipood konkurentsivõimelise hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 361.36 € ülimas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV630, nähtav katkestus, 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (31174) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
361,36 €
361,36 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast