Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31171 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430311713
31171 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430311713
31171 - lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
280,46 €
280,46 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
280,46 €
KKK ja lisateave

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec tippkvaliteetne toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma täpsuse eest üksikasjadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustunnet ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Ehitusel kasutatud komponendid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pika ja kulumisvastupidavuse. See võimaldab lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist rasketel ja ekstensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab oluline jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmismeetodite üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline väljatöötamisel pöörati hoolikat tähelepanu ohutusstandarditele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on heaks kiidetud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on arendatud nii, et selle paigaldamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged suunised ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kaalukas piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Arvestades selle tunnustele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle väga sobivaks ettevõtete jaoks kes tahavad kasutuses olevate seadmete universaalsust ja standardimist.

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahakulu vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiline uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-lisaks kasutusnõustamine ning vajaduse olukorras asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased garantiid. See kinnitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka ökoloogiale.

lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on veatu ja kasulik lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne paigutamine ja kontroll ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta loobumata võimalust osta e-pood hea hinnaga lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 280.46 € paremas kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lüliti lahklüliti, Compact INV400, nähtav katkestus, 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31171) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
280,46 €
280,46 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast