Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31168 - lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31168 - lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric - 0
31168 - lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
197,94 €
197,94 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline - Schneider Electric
197,94 €
KKK ja lisateave

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on BaltElec parim toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma perfektsionismi eest väikestele asjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad usaldust ja tõhusust.

Peamised omadused lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Ehitusel kasutatud algmaterjalid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad kestva ja kulutuskindluse. See võimaldab lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamist komplitseeritud ja äärmuslikes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele tehnikasaavutusele ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõrgeteta toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline komplekteerimisel pöörati õigeaegset tähelepanu turvameetmetele. Kooskõla rahvusvahelistele ja riikide ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis veendub kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate turvasüsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on ehitatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks keerukusi. Selged määrused ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Tänu tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle väga sobivaks lahenduseks ettevõtetele kes püüavad integreeritavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt minimeerida kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt ulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-samuti kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja turvaliseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased usalduskirjad. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult isikutele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline by Schneider Electric on soliidne ja efektiivne lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne ülespanek ja hooldus ning lai rakendusala muudavad selle eelistatud valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta vahele jätmata võimalust osta interneti kauplus atraktiivse hinnaga lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline ja veenduda selle 197.94 € garanteeritud kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülitite lahklüliti, Compact INV320, nähtav katkestus, 320 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 3-pooluseline (31168) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
197,94 €
197,94 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast