Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31165 - lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430311652
31165 - lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430311652
31165 - lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
113,81 €
113,81 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
113,81 €
KKK ja lisateave

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec kõrgekvaliteediline toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma pühendumuse eest üksikasjadele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis määrab selle tooted ideaalseks valikuks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja efektiivsust.

Peamised omadused lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse manufaktuurilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Tootmises kasutatud ressursid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad püsiva ja vastupidavuse. See võimaldab lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist raskeid ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on vajalik.

Tõhusus ja tootlikkus

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele lahendusele ja uuenduslikele süsteemidele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tehaseoperatsioonide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline komplekteerimisel pöörati konkreetselt märkimisväärset tähelepanu ohutusstandarditele. Ühilduvus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on kaitstud täiendavate kaitsemehhanismidega, mis väldivad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse praktilisus

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on kujundatud nii, et selle seadistamine ja hooldamine ei tekitaks ebamugavusi. Selged juhised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab erinevates tööstusharudes. Oma tänu sellele spetsifikatsioonidele saab seda integreerida erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle väga sobivaks otsuseks kes püüavad integreeritavate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt langetada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud innovatiivsete tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult kvaliteetset toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse olemasoleval asendamise või remontimise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele rohelistele standarditele, mida kinnitavad asjakohased sertifikaadid. See näitab, et selle toote teostus on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka maailmale.

lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõhus ja efektiivne lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged elektroonilised omadused, lihtne ülespanek ja ülevaatus ning lai kasutusala muudavad selle väärtuslikuks valikuks mis tahes tegevustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikakeskus mõistliku hinnaga lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 113.81 € ülimalt heas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülituskatkestaja, Compact INV160, nähtav katkestus, 160 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31165) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
113,81 €
113,81 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast