Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31136 - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31136 - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A - Schneider Electric - 0
31136 - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A - Schneider Electric
292,05 €
292,05 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A - Schneider Electric
292,05 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A on BaltElec eliit toode, mis on disainitud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest elementidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis teeb selle tooted ideaalseks otsuseks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja kasutegurit.

Peamised omadused Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriellides tingimustes töötamise järjekindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud algosad ja läbimõeldud planeerimine tagavad pikema ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A kasutamist äärmuslikes ja äärmuslike tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele arengule ja uuenduslikele arendustele, mida rakendatakse keerulises kontseptsioonis. Sõltumata kasutuskohast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab kohandada töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A välja arendamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu ohutusstandarditele. Ühtivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on ametlikult sertifitseeritud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on arendatud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja hoiavad ära hädaolukordi ja alandavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A on loodud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged instruktsioonid ja intuitiivne liides muudavad seadistamise ja installimise vaevatuks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti tarvilik piiratud tundide ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A on populaarne erinevates tööstusharudes. Oma omaseid jooni saab seda kasutada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See muudab selle täiuslikuks otsuseks kes otsivad olemasolevate seadmete ühtlustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt piirata kasutuskulusid tänu oma energiasäästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suuremat jõudlust ja töökindlust. Pidev uuendus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A, saate mitte ainult väärtuslikku toodet, vaid ka tootjalt kogu tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja samuti kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu töötamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See osutab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A by Schneider Electric on tõestatud ja praktiline lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged mehaanilised omadused, lihtne ülespanek ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle täiuslikuks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta märkamata võimalust osta veebikaubamaja taskukohase hinnaga Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A ja veenduda selle 292.05 € suures kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti Interpact INSJ400 3-pooluseline 400 A (31136) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
292,05 €
292,05 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast