Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31132 - Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31132 - Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric - 0
31132 - Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric
602,10 €
602,10 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust - Schneider Electric
602,10 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust on BaltElec superior toode, mis on tehtud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolikuse eest peensustele ja eliit kvaliteedistandarditele, mis tõstab selle tooted ideaalseks lahenduste seas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad stabiilsust ja tõhusust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise spetsiifilisi nõudeid. Valmimises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud arhitektuur tagavad pikema ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust kasutamist keerulistes ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele innovatsioonile ja uuenduslikele meetoditele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja kvaliteetset toimimist, mis aitab stabiliseerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust arendamisel pöörati eriti tähelepanelikku tähelepanu turvaküsimustele. Sobivus rahvusvahelistele ja rahvuslikele ohutusstandarditele on verifitseeritud sertifikaatidega, mis hoiab kasutamise ohutuse mitmesugustes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavused

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust on tehtud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti kriitiline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse muganduvus

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust omab laia levikut erinevates tööstusharudes. Oma tunnustele saab seda tööle panna erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle optimaalseks ettevõtetele kes vajavad käitatavate seadmete tüübikinnitust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge kulumiskindlus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise kogukulude kokkuhoiu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust on varustatud uusimate tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad paremat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust, saate mitte ainult suurepärast toodet, vaid ka tootjalt laiaulatuslikku tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ja kasutusnõustamine ning vajaduse ilmnemisel asendamise või korrigeerimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja töökindlaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnastandarditele, mida kinnitavad asjakohased dokumendid. See näitab, et selle toote tarvitamine on ohutu mitte ainult elanikule, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust by Schneider Electric on kvaliteetne ja toimiv lahendus Compact INS/INV spetsialistidele. Kõrged arhitektuurilised omadused, lihtne monteerimine ja hooldus ning lai toimimispiirkond muudavad selle ideaalseks valikuks mis tahes oludes. Ära jäta vältimatta võimalust osta e-pood soodsaimaga hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust ja veenduda selle 602.10 € ülimas kvaliteedis ja kindlustundes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS500 , 500 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 3 poolust (31132) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
602,10 €
602,10 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast