Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31130 - Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31130 - Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. - Schneider Electric - Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. - Schneider Electric - 0
31130 - Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. - Schneider Electric
294,98 €
294,98 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. - Schneider Electric
294,98 €
KKK ja lisateave

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. on BaltElec preemium toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest komponentidele ja suurepärastele kvaliteedistandarditele, mis omistab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja efektiivset toimimist.

Peamised omadused Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti.

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse käsitöölistes tingimustes töötamise konkreetseid nõudeid. Tootmises kasutatud algosad ja läbimõeldud projekteerimine tagavad pikema ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. kasutamist tõsistes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tähtis.

Tõhusus ja tootlikkus

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele süsteemile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises disainis. Sõltumata sektorist näitab toode stabiilset ja tasakaalustatud toimimist, mis aitab parandada töövooge ja parandada töötlemisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. väljatöötamisel pöörati spetsiifilist tähelepanu turvaprobleemidele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja oma riigi ohutusstandarditele on garanteeritud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse välja arvatud ükskõik millises olukorras. Toode on komplekteeritud täiendavate kaitsemehhanismide ja -süsteemidega, mis ennetavad hädaolukordi ja piiravad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. on väljatöötatud nii, et selle ülesseadmine ja hooldamine ei tekitaks tõrkeid. Selged manualid ja intuitiivne kasutajaliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti märkimisväärne piiratud ajaressursi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse laiaulatuslikkus

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. on levinud erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See loob selle õigeks otsuseks kes püüavad integreeritavate seadmete standardite ühtsust ja standardimist.

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. kasutamise eelised

Majandus

Toode panustab oluliselt alandada kasutuskulusid tänu oma energiatarbimise efektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise rahalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. on varustatud täiustatud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti., saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt igakülgse tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning ka kasutusnõustamine ning vajaduse puhul asendamise või korrektsiooni võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu tootmise keskkonnaaspektidele. Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See deklarerib, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka bioloogilisele keskkonnale.

Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. by Schneider Electric on stabiilne ja tulus lahendus Compact INS/INV praktikutele. Kõrged inseneri- omadused, lihtne installeerimine ja kontroll ning lai kasutusvõimalus muudavad selle optimaalseks valikuks mis tahes tegevusvaldkondades. Ära jäta vältimatta võimalust osta e-pood hea hinnaga Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. ja veenduda selle 294.98 € paremas kvaliteedis ja konkurentsivõimes.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Compact INS400 , 400 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga lüliti, 3-pooluseline lüliti. (31130) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
294,98 €
294,98 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast