Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31127 - Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31127 - Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31127 - Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric
195,99 €
195,99 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline - Schneider Electric
195,99 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on BaltElec parim toode, mis on arendatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest pisidetailidele ja tippklassi kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks valikuteks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööalastes tingimustes töötamise täpseid nõudeid. Valmistamises kasutatud komponendid ja läbimõeldud kujundusstiil tagavad korraliku ja kulumiskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline kasutamist ekstreemsetes ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline tagab silmapaistev jõudluse tänu kaasaegsele meetodile ja uuenduslikele ideedele, mida rakendatakse keerulises skeemis. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tööstussüsteemide üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline välja töötamisel pöörati tähelepanelikku tähelepanu ohutusküsimustele. Kooskõlastatus rahvusvahelistele ja riiklikele ohutusstandarditele on ametlikult kinnitatud sertifikaatidega, mis garanteerib kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on projekteeritud täiendavate täiendavate kaitsemehhanismide ja süsteemidega, mis takistavad ja väldivad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse mugavustunne

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on ehitatud nii, et selle paigaldustöö ja hooldamine ei tekitaks takistusi. Selged manualid ja intuitiivne kasutusliides muudavad seadistamise ja installimise kergeks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodi ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse mitmekülgsus

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline leiab erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle spetsifikatsioonidele saab seda käivitada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See annab selle soodsaks lahenduseks ettevõtetele kes vajavad rakendatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode parandab oluliselt leevendada kasutuskulusid tänu oma energia säästlikkusele ja vastupidavusele. Kõrge kestvus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise finantskoormuse vähendamise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline on varustatud arenguliste tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad suurepärasemat jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline, saate mitte ainult võrratut toodet, vaid ka tootjalt igakülgset tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-ning kasutusnõustamine ning vajaduse korral asendamise või taastamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks ja töökindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu koostamise keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnakaitsenormidele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See näitab, et selle toote töötlus on ohutu mitte ainult kasutajaile, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline by Schneider Electric on kvaliteetne ja toimiv lahendus Compact INS/INV töötajatele. Kõrged spetsifikatsioonilised omadused, lihtne paigutamine ja ekspluateerimine ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes töötingimustes. Ära jäta kasutamata võimalust osta e-pood atraktiivse hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline ja veenduda selle 195.99 € parimas kvaliteedis ja turvalisuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS250 , 250 A, punase pöördkäepidemega ja kollase esiosaga, 4-pooluseline (31127) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
195,99 €
195,99 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast