Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31119 - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31119 - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A - Schneider Electric - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A - Schneider Electric - 0
31119 - Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A - Schneider Electric
353,17 €
353,17 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A - Schneider Electric
353,17 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A on BaltElec superior toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma väikseimale detailile keskendumise eest väikestele asjadele ja ülimatele kvaliteedistandarditele, mis viib selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad tõestust ja effektiivsust.

Peamised omadused Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse tööstuslikes tingimustes töötamise kindlaid nõudeid. Tootmises kasutatud substsantsid ja läbimõeldud välimus tagavad eluea ja kulumisresistentsuse. See võimaldab Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A kasutamist rasketel ja ekstremaalsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A tagab ülikõrge jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises kujunduses. Sõltumata valdkonnast näitab toode stabiilset ja tõhusat toimimist, mis aitab korrigeerida töövooge ja parandada tootmistööde üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A välja arendamisel pöörati teravat tähelepanu turvameetmetele. Ühtlustatus rahvusvahelistele ja rahvusriiklikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis pakub ohutuse kasutamise ohutuse igasugustes olukorras. Toode on varustatud täiendavate turvasüsteemidega, mis hoiavad ära ja ennetavad hädaolukordi ja vähendavad ja minimeerivad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse otstarbekus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A on ehitatud nii, et selle korraldamine ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged manualid ja intuitiivne süsteem muudavad seadistamise ja installimise kiireks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti olulisem piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldkasutatavus

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A on tihti kasutatav erinevates tööstusharudes. Kuna selle omadustest saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See arendab selle parimaks ettevõtetele kes tahavad kasutatavate seadmete ühesugustamist ja standardimist.

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A kasutamise eelised

Majandus

Toode soodustab oluliselt hoida madalal kasutuskulusid tänu oma energiasäästule ja vastupidavusele. Kõrge kulumisvastupanu ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A on varustatud tipptasemel tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev arendustegevus tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A, saate mitte ainult tippklassi toodet, vaid ka tootjalt laialdast tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse esinemisel asendamise või parandamise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlameelseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu arengu keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanormidele, mida kinnitavad asjakohased kinnitused. See kaasneb, et selle toote ekspluateerimine on ohutu mitte ainult kodanikele, vaid ka keskkonnavaldkonnale.

Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A by Schneider Electric on soliidne ja võimas lahendus Compact INS/INV tegijatele. Kõrged tehnilised omadused, lihtne ülespanek ja järelevalve ning lai kasutusala muudavad selle parimaks valikuks mis tahes keskkondades. Ära jäta loobumata võimalust osta interneti kauplus hea hinnaga Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A ja veenduda selle 353.17 € usaldusväärses kvaliteedis ja püsivuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti Interpact INSJ400 4-pooluseline 250 A (31119) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
353,17 €
353,17 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast