Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31115 - Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast
31115 - Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
31115 - Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
346,06 €
346,06 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
346,06 €
KKK ja lisateave

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec eliit toode, mis on loodud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma tähelepanu eest peensustele ja suurepärast kvaliteedistandarditele, mis muudab selle tooted ideaalseks preferentsiks professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlustatust ja kasutegurit.

Peamised omadused Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse industriaalsetes tingimustes töötamise täielikke nõudeid. Tootmises kasutatud komposiitmaterjalid ja läbimõeldud kujundus tagavad pika ja kulutuskindluse. See võimaldab Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist raskeid ja intsensiivsetes tingimustes, kus iga detail on tarvilik.

Tõhusus ja tootlikkus

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab suur jõudluse tänu kaasaegsele tehnikale ja uuenduslikele võimetele, mida rakendatakse keerulises struktuuris. Sõltumata rakendusalast näitab toode stabiilset ja efektiivset toimimist, mis aitab reguleerida töövooge ja parandada tootmisüksuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kavandamisel pöörati erilist tähelepanu turvaprobleemidele. Sobivus rahvusvahelistele ja kohalikele ohutusstandarditele on tõendatud sertifikaatidega, mis säilitab kasutamise ohutuse kõikides olukorras. Toode on varustatud täiendavate ohutusseadmetega, mis takistavad ja ennetavad hädaolukordi ja alandavad ja vähendavad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kergendus

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on formuleeritud nii, et selle installeerimine ja hooldamine ei tekitaks raskusi. Selged juhised ja intuitiivne programm muudavad seadistamise ja installimise sujuvaks ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti esmane piiratud perioodiga ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse adaptatsioonivõime

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Arvestades tunnustele saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See teeb selle õigeks ettevõtetele kes soovivad olemasolevate seadmete mitmekülgsust ja standardimist.

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode aitab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiatõhususele ja vastupidavusele. Kõrge vastupidavus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise säästu.

Uuenduslikud tehnoloogiad

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud uuenduslike tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad tõhusamat jõudlust ja töökindlust. Pidev tehnoloogiliste lahenduste täiustamine tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult usaldusväärset toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-kui kasutusnõustamine ning vajaduse olemasolul asendamise või remontimise võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja kindlaks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele ökostandarditele, mida kinnitavad asjakohased tõendid. See viitab, et selle toote elluviimine on ohutu mitte ainult klientidele, vaid ka ümbrusele.

Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõestatud ja mõjus lahendus Compact INS/INV asjatundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne seadistamine ja hooldus ning lai kasutamisvaldkond muudavad selle suurepäraseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta unustamata võimalust osta elektroonikapood soodsaima hinnaga Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 346.06 € suures kvaliteedis ja veendumuses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave Lülituskatkesti, Compact INS630 , 630 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31115) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
346,06 €
346,06 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast