Kõik kategooriad
Võrdle Ostukorv

31111 - lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric

Eeldatavasti 2-4 nädala pärast EAN: 3303430311119
31111 - lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric - 0
EAN: 3303430311119
31111 - lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
305,15 €
305,15 € sh. käibemaks
Tekst Teave:
lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline - Schneider Electric
305,15 €
KKK ja lisateave

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on BaltElec ülim toode, mis on valmistatud vastama tootekategooria vajadustele - Compact INS/INV. Tootja Schneider Electric on tuntud oma hoolsa jälgimise eest väikestele asjadele ja kõrgeima kvaliteedistandarditele, mis paneb selle tooted ideaalseks otsuste hulgas professionaalidele ja ettevõtetele, kes soovivad kindlust ja ressurssidekasutust.

Peamised omadused lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline

Usaldusväärsus ja pikaealisus

Toode on välja töötatud, võttes arvesse mehhaanilistes tingimustes töötamise rangeid nõudeid. Valmistamises kasutatud ressursid ja läbimõeldud projekteerimine tagavad eluea ja kuluvusvastupidavuse. See võimaldab lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamist ekstreemsetes ja ekstreemsetes tingimustes, kus iga detail on essentsiaalne.

Tõhusus ja tootlikkus

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline tagab erakordne jõudluse tänu kaasaegsele arendusele ja uuenduslikele lahendustele, mida rakendatakse keerulises arhitektuuris. Sõltumata sihtkohast näitab toode stabiilset ja usaldusväärset toimimist, mis aitab suurendada töövooge ja parandada tootmistegevuste üldist tõhusust.

Kasutamise ohutus

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline välja mõtlemisel pöörati hoolikat tähelepanu turvaprobleemidele. Kooskõla rahvusvahelistele ja siseriiklikele ametlikele ohutusstandarditele on aktsepteeritud sertifikaatidega, mis tagab kasutamise ohutuse igatüüpi olukorras. Toode on varustatud ja kaitstud täiendavate kaitsesüsteemidega, mis takistavad hädaolukordi ja alandavad ja piiravad purunemisohtu.

Paigaldamise ja hoolduse kasulikkus

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on väljatöötatud nii, et selle paikapanek ja hooldamine ei tekitaks vaeva. Selged suunised ja intuitiivne interface muudavad seadistamise ja installimise lihtsustatud ning lihtne juurdepääs põhikomponentidele tagab hooldatavuse. See on eriti oluline piiratud intervalli ja ressursside korral tootmiskohtades.

Rakenduse üldotstarbelisus

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline leiab rakendust erinevates tööstusharudes. Võttes arvesse selle omaseid jooni saab seda rakendada erinevate süsteemide ja seadmete osana. See pakub selle soodsaks ettevõtetele vajalikuks kes vajavad integreeritavate seadmete standardimist ja standardimist.

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline kasutamise eelised

Majandus

Toode edendab oluliselt optimeerida kasutuskulusid tänu oma energiaefektiivsusele ja vastupidavusele. Kõrge püsivus ja madalad hoolduskulud tagavad kiire investeeringutasuvuse ja pikaajalise ressursikulu vähenemise.

Uuenduslikud tehnoloogiad

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline on varustatud arenenud tehnoloogiliste lahendustega, mis võimaldavad optimaalset jõudlust ja töökindlust. Pidev innovatsioon tagab vastavuse kaasaegsetele nõuetele ja standarditele.

Toetus ja garantii

Ostes lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline, saate mitte ainult tasakaalustatud toodet, vaid ka tootjalt kaasavat tuge. Garantiiteenindus, paigaldus-sealhulgas kasutusnõustamine ning vajaduse olukorral asendamise või parandamise ja hoolduse võimalus muudavad toote kasutamise võimalikult mugavaks ja usaldusväärseks.

Keskkonnasõbralikkus

Tootja Schneider Electric pöörab erilist tähelepanu loome keskkonnaaspektidele. lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline vastab kõigile kaasaegsetele keskkonnanõuetele, mida kinnitavad asjakohased litentsid. See viitab, et selle toote juurutamine on ohutu mitte ainult kogukonnale, vaid ka elukeskkonnale.

lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline by Schneider Electric on tõestatud ja tõhus lahendus Compact INS/INV tundjatele. Kõrged tehnoloogilised omadused, lihtne asetamine ja ekspluateerimine ning lai kasutusvõimalus muudavad selle kõrgekvaliteediliseks valikuks mis tahes lahendustes. Ära jäta soovimata võimalust osta elektroonikakeskus soodsaimaga hinnaga lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline ja veenduda selle 305.15 € suures kvaliteedis ja kindluses.

Korduma kippuvad küsimused ja lisateave lülitite lahklüliti, Compact INS400 , 400 A, standardversioon musta pööratava käepidemega, 4-pooluseline (31111) kohta firmalt Schneider Electric

Hiljuti vaadatud
305,15 €
305,15 € sh. käibemaks
Eeldatavasti 2-4 nädala pärast